Nowadays, many people that looking the web hosting to promote their company, or personal business with build a website. Why website? because, almost everyone in the world, searching “anything” in internet. So, we must smart to think, that the internet is “field” for your company or personal business. For building a website, first you must have a webhosting that you can trust. Some webhosting have a little security, very low database, have a slow connection and very expensive. And, web hosting fan offer you the best webhosting with very popular and top rate.

To choose the webhosting, you must know, it is reliable or not? to know it is reliable or not you must see the review, and of course the offers. In web hosting fan you can see in the sitebar the top 10 web hosting, it is the best rated webhosting. And, usually some people looking for the thing that very popular, so, web hosting fan collect the popular web host reviews, it is very helping you to choose the best web hosting.

So, do not waste your time to looking for the best webhosting, visit the website of web hosting fan, and choose your own. To help, web hosting fan have some web hosting news, it is really helping you to stay update around webhosting news.

25 KOMENTAR

  1. terima kasih banyak Frenavit utk cara backup dan migrasinya….lengkap banget, sesuai yg ane butuhkan….

    sukses untukmu…

  2. Terima kasih banyak, tutorialnya sangat membantu! Saya sudah coba step-step dari tutorial di website lain dan hanya dengan cara yang di share oleh mas frenavit yang berhasil buat migrasi server hosting saya. πŸ™‚

  3. kalau setting “add on domain” dulu, baru proses copy-paste folder2 ke hosting yg baru gimana sob? berpengaruh gak ya klo langkanya dibalik?

    thanks πŸ™‚

    • Secara teknis tidak ada masalah yg berart, Sob. Hanya saja selama proses pindahan, blog akan down.. Kasihan pengunjung yg datang. Alasan ditaruh di akhir adalah untuk “menyamarkan” proses migrasinya. Mengindari proses maintenance yg kelihatan pengunjung…

  4. waduh..punyaku langsung tak pindah nameservernya…terus gmn nih klo mau mindah data d wp yang lama…yang baru langsung tak instal wp…mohon pencerahannya

  5. Yang satu blogku pake hostgator yang satu lagi penyedia lokal. Bisa digabung ya sebenernya biar hemat.

    Hm, ntar tahun depan nyoba deh.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here